Tattoo Voet

Tattoo voet

Voet tatoeages zijn altijd zeer populair geweest vooral onder vrouwen, tattoo voet zien er erg sexy en vrouwelijk uit. Als het goed wordt gedaan kan een tattoo voet er geweldig uit zien. Het voordeel van het krijgen van een tattoo op je voet is dat je het altijd makkelijk kunt verbergen, wanneer je maar wilt. Maar voet tatoeages zijn bekend om heel snel te vervagen, een heel stuk sneller dan tatoeages op andere delen van het lichaam. Het dragen van schoenen is een reden voor het vervagen van een tattoo op de voeten, doordat ze constant elkaar aanraken.

tattoo voet

Meisjes hebben een veel grotere voorkeur voor een voet tattoo dan jongens. Enkele van de meest bekende beroemdheden met voet tatoeages zijn, Rihanna, Charlize Theron en Nicole Richie. De meest voorkomende ontwerpen voor tattoo voet zijn bloemen, sterren, vlinders, Keltische knoopwerp, tribale, of een schooting star. Tattoo voet zijn een briljante kunstwerk dat een nieuwe trend in de mode is ingesteld, maar hou in gedachte dat het laten zetten van een tattoo op je voet heel pijnlijk kan zijn!

Net als elke andere tattoo voordat je er een laat zetten moet er goed worden over nagedacht. Een ding wat je moet voorkomen is dat je naar kleine en ingewikkelde ontwerpen neigt. En indien mogelijk, probeer lichte kleuren voor je tattoo voet te vermijden. Want haren op de voeten in combinatie met het veel dragen van schoenen kunnen deze lichte kleuren heel snel vervagen. Tattoo voet staan bekend om irritatie te krijgen na het zetten van de tattoo, het is dus aangeraden om sokken te dragen na het krijgen van een voet tattoo. Zoals eerder vermeld werd, het is het waard om een tattoo op je voet te nemen ondanks de pijn. Het zal een beetje gaan bloeden maar het is de moete waard, omdat het er geweldig uit ziet wanneer het goed geheeld is.

 Enkele belangrijke regels over voet tatoeages zijn:

U kunt geen schoenen dragen direct na het krijgen van een tattoo voet.

U moet slippers dragen voor een bepaalde tijd (tot de wonden genezen zijn)

Wanneer u gaat zonnen moet je zonnebrand crème toepassen op de getatoeëerde gebied.

U moet niet gaan zwemmen totdat de getatoeëerde gebied volledig genezen is.


Leave a Reply